Midgaard is een comfortabel, 6 persoons zomerhuis met een complete en gezellige inrichting. De ligging is uniek, volledig vrijstaand in de duinen bij Nes, op 100 meter van het strand en tussen twee bosgebieden.

  • Indeling beneden:
   kamer, keuken, twee slaapkamers, douche / toilet, berging
  • Indeling boven:
   grote slaapkamer met dakkapel en uitzicht op zee.
  • Terrassen:
   In de gezellige kamer geven de openslaande tuindeuren toegang tot de veranda die zich over de gehele voorkant van het huisje uitstrekt. Hierop kunt u genieten van het vertier dat zich op de tegenover het huisje gelegen camping en de (autoluwe) weg voor het huisje afspeelt. Met name op zwoele zomer avonden, in het licht van de ondergaande zon, is het hier goed toeven. Naast het huis vindt u het tweede terras. Hier is het heerlijk ontbijten in de ochtendzon. Aan de achterzijde is het beschutte zone terras met veel privacy. De terrassen zijn ruim voorzien van tuinmeubilair.
  • Uitrusting:
   Het huisje is van alle gemakken voorzien en is centraal verwarmd. Er zijn o.a. een radio en (kabel) tv met dvd-speler, een wasmachine en combimagnetron. Tevens is er wifi voor draadloos internet in en om het huisje.